2012 wishes #4

11.59 pm / uncategorised


ny favoritmat

10.59 pm / food

148pasta122142136139133144
Åt igĂ„r tonfiskpasta för första gĂ„ngen nĂ„gonsin och jag lagade det sjĂ€lv, receptet helt frĂ„n mitt eget huvud. Satt dessutom champinjoner i och sjĂ€lv tyckte jag att det blev supergott. Helt klart en ny favoritmat, nĂ„gonting alla borde smaka pĂ„! Om nĂ„gon rĂ„kar vara intresserad av att veta hur jag lagade det sĂ„ Ă€r det bara att frĂ„ga.

if i was your boyfriend i'd never let you go

10.56 pm /

045033012003084072NÄgra bilder frÄn fredagen dÄ jag var med Mimmi en stund ute och fota. Brukar inte ofta lÀgga upp mÄnga bilder pÄ samma gÄng sÄ tÀnkte att det kunde vara kul med mÄnga bilder nu. Vad gillar ni mer, bara en/nÄgra i gÄngen eller alla/mÄnga pÄ en gÄng? /För er som inte fattar vad det stÄr pÄ nÀst sista bilden sÄ stÄr det 'eating carrots with louis', min & mimmis blogg (som för tillfÀllet Àr ganska oaktiv haha).

i miss you so much it hurts

12.49 am / writing

Om jag hade vetat att det skulle bli sÄhÀr - att jag skulle sakna dig sÄ mycket att jag kÀnde smÀrta, att jag ville grÄta hela tiden av saknad, att jag tÀnkte pÄ dig dag som natt, att jag Àlskade dig fortfarande efter 2 lÄnga Är och en massa stora andra förÀlskelser, att jag var svartsjuk av ingenting, att jag satt uppe för dig Àven om jag behövde sova, att jag kÀnde mig som en nykÀr liten unge Ànnu efter flera Är, att det enda jag ville göra var trÀffa dig, att jag gjort stora beslut som fÄtt mig förstörd men som jag ÀndÄ aldrig kunnat hÄlla, att mitt största misstag och det Ànda jag Ängrar var att jag lÀmnade dig, att det kÀndes som att hela vÀrlden rasade om jag inte fick prata med dig, att du skulle vara den Ànda som alltid fanns dÀr, att du alltid fick mig att le Àven om jag hade en hur dÄlig dag som helst, att jag skulle sitta och berÀtta för dig hur betydelsefull du Àr och varför du mÄste finnas kvar, och att du senare skulle göra det samma till mig, att jag visste att det Àr onödigt men Àlskade dig för mycket för att slÀppa taget, att en dag skulle allting bara vara ett minne, att jag en dag mÀrkte att vi Àr nÀstan frÀmlingar, skulle jag aldrig ha lagt till dig som vÀn pÄ facebook.



shit i love

11.33 pm / inspiration


Klicka pÄ bilden för att komma till bloggen bilderna Àr ifrÄn.


justin bieber - boyfriend

08.18 am / music & concerts


THIS IS AMAZING ÄLSKAR DEN MER ÄN MITT LIV and haters can go kill themselves