MUSIC MONDAY - February 25th

11.36 pm / music & concerts

 DJ Khaled - Legendary feat. Chris Brown, Keyshia Cole, Ne-Yo

 One Direction - One Way Or Another (Teenage Kicks)


 Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop feat. Wanz


 Florence + The Machine - You've Got the LoveMusic Monday: 3-5
låtar jag lyssnar på mer eller mindre just nu. Gamla och nya låtar. Orginala, covers, filmmusik. Alla genren. Klicka på Spotify ikonen vid namnet för att lyssna på låten på Spotify. Klicka på bilden för att lyssna på låten på youtube.

What I bought

05.05 pm / hauls

Torka aldrig tårar utan handskar del 1 | The perks of being a wallflower 
Wreck this journal | The Hunger Games Katniss - bokmärke
The lion king 1-3 box | Salatut Elämät DVD 3-4 
Los Serrano säsong 4.1 | Justin Bieber Believe Acoustic, Never say never DVD

Detta är vad jag beställde två veckor sedan från CDON och Adlibris. Köpte dessutom Genom dina ögon av Stephenie Meyer, men den är sjukt svår att fota (cp material) så ni får ingen bild. Men ni bryr er knappast heller hur den ser ut. Rekommenderar att lyssna på Believe Acoustic, underbart album. Gillar den mer än vanliga. Spotify länk.

I fell apart, but got back up again

10.17 pm / daily life

Försökte vara kreativ igår och lagade fyllda paprikor med sallad, blev riktigt gott nog. Beställde även en endagsbiljett till Rock the Beach -festivalen i sommar till mig och Linda, ska se bland andra 30 seconds to mars!!!! Paramore kommer också till samma festival, sucks att de uppträder dagen efter, så tyvärr ser jag dem inte live. Har gillat dem sedan 2006 tiderna så ni kan föreställa er känslan.
 
Idag hade vi temadag i skolan och har äntligen med 99% säkerhet bestämt mig för vad jag ska börja med i höst, är dock inte nöjd med valet men det känns som att det är mitt enda val. Kan ju självklart alltid hoppa av om det inte känns rätt, men ska försöka att inte göra det. 

2013 wishes

09.30 pm / uncategorised

I början av förra året försökte jag lägga upp olika saker 'jag kommer, vill, önskar och siktar på att händer under året'. Dock gjorde jag bara 5 inlägg, sista var mitt på sommaren. Ska försöka under hela detta år uppdatera med saker, i samma kategori (har bara bytt namn till 2013 wishes). Ska även i något skede sammanfatta förra årets och se vad jag lyckats med. Here we go! 

Dessa behöver jag knappast säga något om. Det är saker som alla vill göra i något skede av deras liv, right? Jag siktar på att få det över detta år, och aldrig mer behöva bry mig om det.

- Jag borde satsa mer på skolan och visa mer vad jag kan och att jag kan. Läsa mer på proven och börja innan kvällen före, för att faktiskt ha en chans att få ett bra vitsord.
- Jag har massor med åsikter, och med tanke på min ålder så är vissa väldigt starka (har haft många av dem sedan jag var ca. 12). Det känns som att jag inte säger dem tillräckligt ofta, utan håller dem för mig själv istället, men nu ska det bli slut på det.
- Det finns massor med nya språk jag vill lära mig, och mitt mål är att bli så bra som möjligt på spanska innan året är slut. Nästa år ska jag satsa på tyska.