2012 wishes #4

11.59 pm / uncategorised


ny favoritmat

10.59 pm / food

148pasta122142136139133144
Åt igår tonfiskpasta för första gången någonsin och jag lagade det själv, receptet helt från mitt eget huvud. Satt dessutom champinjoner i och själv tyckte jag att det blev supergott. Helt klart en ny favoritmat, någonting alla borde smaka på! Om någon råkar vara intresserad av att veta hur jag lagade det så är det bara att fråga.

if i was your boyfriend i'd never let you go

10.56 pm /

045033012003084072Några bilder från fredagen då jag var med Mimmi en stund ute och fota. Brukar inte ofta lägga upp många bilder på samma gång så tänkte att det kunde vara kul med många bilder nu. Vad gillar ni mer, bara en/några i gången eller alla/många på en gång? /För er som inte fattar vad det står på näst sista bilden så står det 'eating carrots with louis', min & mimmis blogg (som för tillfället är ganska oaktiv haha).

i miss you so much it hurts

12.49 am / writing

Om jag hade vetat att det skulle bli såhär - att jag skulle sakna dig så mycket att jag kände smärta, att jag ville gråta hela tiden av saknad, att jag tänkte på dig dag som natt, att jag älskade dig fortfarande efter 2 långa år och en massa stora andra förälskelser, att jag var svartsjuk av ingenting, att jag satt uppe för dig även om jag behövde sova, att jag kände mig som en nykär liten unge ännu efter flera år, att det enda jag ville göra var träffa dig, att jag gjort stora beslut som fått mig förstörd men som jag ändå aldrig kunnat hålla, att mitt största misstag och det ända jag ångrar var att jag lämnade dig, att det kändes som att hela världen rasade om jag inte fick prata med dig, att du skulle vara den ända som alltid fanns där, att du alltid fick mig att le även om jag hade en hur dålig dag som helst, att jag skulle sitta och berätta för dig hur betydelsefull du är och varför du måste finnas kvar, och att du senare skulle göra det samma till mig, att jag visste att det är onödigt men älskade dig för mycket för att släppa taget, att en dag skulle allting bara vara ett minne, att jag en dag märkte att vi är nästan främlingar, skulle jag aldrig ha lagt till dig som vän på facebook.shit i love

11.33 pm / inspiration


Klicka på bilden för att komma till bloggen bilderna är ifrån.


justin bieber - boyfriend

08.18 am / music & concerts


THIS IS AMAZING ÄLSKAR DEN MER ÄN MITT LIV and haters can go kill themselves