What I'm thankful for

07.50 pm / daily life · personal · writing

Eftersom vi i Europa suger och inte firar thanksgiving (finns det ett svenskt namn???) även om jag vill det så tänker jag iallafall skriva ett inlägg om vad jag är tacksam över. Just because..... att jag är frisk, har ett tak över huvudet, säng att sova i, mat att äta och kläder att ha på mig.
.... att jag kan få en utbildning och klara mig i livet.
.... att jag har en familj, släkt, katter och självklart vänner. 
.... kärlek, vänskap.
.... MUSIK.
.... internet, telefon, dator, fredagar, skollov.
.... min kamera.
.... böcker, filmer, tv-serier.
.... Coca-Cola, pizza, hamburgare. Och mat i allmänhet.
.... CHIPS. 
.... att jag även idag vaknat och fått leva en till dag, även om alla dagar inte är de bästa. 
.... KONCERTER.
.... sist men inte minst, this may sound cheesy, men Tokio Hotel och Justin Bieber. Tokio Hotel var mina första riktiga idoler, de första kändisarna som påverkade mitt liv. De hjälpte mig att våga vara annorlunda, våga vara mig själv. Utan Justin skulle allting vara så mycket svårare, jag skulle inte våga tro på mina drömmar på samma sätt, och högst antagligen skulle jag inte sitta och skriva detta inlägg heller. Utan dem skulle jag inte vara den jag är idag. This is why music is so important to me, och ingen kommer nånsin förstå det
 

Pure Perfection

09.36 pm / daily life · music & concerts

 
Denna man är det mest perfekta på denna planet and your opinion is invalid. En musikvideo har seriöst aldrig gett mig så mycket känslor, högst antagligen för att redan låten är helt underbar. Grät igenom typ hela videon, ahah.

Har sedan förra lördagen pendlat mellan 38 och 40 grader feber och att vara död och knappt leva. Var igår till hälsocentralen, har inget speciellt fel men är på antibiotikakur i ca. en vecka för att få infektionsvärdet och febern ner. Har även börjat äta igen och kan stiga upp och gå utan problem (förutom hosta), dock går inte trappor ännu så slipper inte till min säng. :((( Att sova på en soffa i en vecka är inte precis det bästa för min rygg. Skulle även haft PRAO i förskolan denna vecka men det sket sig. Life sucks. Förhoppningsvis är man frisk nästa vecka så man hinner vara i lågstadiet iallafall.