first snow

12.03 am / daily life

snow2
Så såg det ut då jag kom hem från skolan halv ett tiden. 

snow3snow4
En timme senare var det mer snö.snow
För tillfället, 12 timmar senare ser det ut såhär. Ett par minus grader och ca. 20cm snö i OKTOBER. Dock är det ganska mysigt ändå, det är lite ljusare ute och luften är otroligt frisk. Men det är sjukt kallt, vilket suger, och det ska nästa vecka vara nästan 10 grader varmt, regn och sol, så... hejdå snö, välkommen slask och förfärligt före. Mera snö behöver det inte komma på hela vintern tack, this is enough.

Dessutom var det idag exakt ett halv år kvar till JB konserten, ORKAR. INTE. VÄNTA.

a man's gotta do what a man's gotta do

01.08 am / daily life


As you can see here, måndag och tisdag är pain och stress hemma, onsdagen är pain i skolan. Har idag varit i skolan 10-15 ungefär, tog det först lugnt hemma och kollade facebook twitter bloglovin etc. Vid 16.30 började jag med min finska uppsats, var ungefär klar vid halv sju så jag började laga mat. Åt. Började renskriva det halv åtta och höll på med det till ungefär tolv. (hatar min lärare forever om jag inte får bra i den, tycker själv den blev helt okäääj) Då var det modersmål och matematik läxor som gällde. Klockan ett var jag klar. Aka en timme sedan. JAG VILL HA FRITID. Imoron ska jag läsa på engelska prov och min bok som jag ska skriva en recension om på onsdagen, fml.
PÅ TORSDAGEN OCH FREDAGEN OCH LÖRDAGEN OCH SÖNDAGEN ÄR DET LEDIGT, HUR JÄVLA SKÖNT ÄR DET INTE SEN DÅ?!?!?!?!?! Och nu är det inte heller länge mer tills AHS S02 börjar. Har väntat så jävla länge på det. ÄNTLIGEN. Och ni visste säkert inte, men Adam Levine är med i season 2. TVÅ HELA HETA SAKER I ETT PROGRAM, hur ska jag överleva. (den andra är min future husband Evan Peters aka the hottest man alive, ifall ni är intresserade)

Tack hej, nu ska jag ta min katt och cuddla med den och läsa några kapitel från min bok och försöka sova. Känner mig sjuk btw också, undrar om det alls blir någon skola för mig imorgon. Hade idag nästan stegring. Fuck everything om jag blir sjuk till höstlovet. 

Amanda Todd

12.51 am / writing

Ni alla vet nog denna tjej, visst? Amanda Todd, en 15 åring flicka som gjorde självmord för några dagar sedan. Händelsen har fått väldigt mycket uppmärksamhet över internet, det finns facebook grupper om henne, RIP Amanda Todd trendade flera timmar på twitter, det har skrivits nyheter om henne osv. 

Kort sagt la hon ut en video på youtube (se^) där hon berättar att hon brukade videochatta med människor på internet, först kallade de henne vacker etc och sedan ville de att hon skulle visa sina bröst och hon gjorde det. Ett år eller något senare kontaktade en kille henne på facebook som hade en bild på hennes bröst och han hotade henne att visa bilden för alla hennes vänner och familj etc. Han gjorde det och hon fick en massa skit för det och blablabla. Alla började mobba henne, kalla henne ord osv, hon böt skola och allting var bra tills de också fick veta om bilden. Till sist orkade hon inte och gjorde självmord. 

So basically, hon blev mobbad för någonting väldigt dumt hon gjorde och sedan orkade hon inte med mobbningen mer. Men jag förstår inte. Varför får hon så mycket uppmärksamhet, då alla hundratals andra ungdomar inte får det? Hon är bara en i mängden, ingenting speciellt. Det är hundratals unga som har varit nobody's på internet hela deras liv, gör självmord pga. mobbning är ingen märker någonting. Amanda var också en nobody, enda tills hon gjorde självmord då alla mittiallt visste om henne. 

Varför? Jo, för att hon är vacker. All uppmärksamhet är bara för hennes utseende. Alla bryr sig om hennes död bara för att hon var en vacker. Skulle hon vara ful och tjock skulle ingen bry sig. Men hon är vacker och smal så alla bryr sig. 


Ibland undrar jag nog vad människor har för fel. Jo, mobbning är fel. Jo, mobbning kan leda till självmord. Men for fucks sake, uppmärksamma ALLA ungdomar, gamla gubbar och äldre kvinnor som gör självmord pga. mobbning. INTE endast fina 15 åringa flickor. 

Samma sak gäller med försvunna personer. Man kan se på internet en artikel om att någon har försvunnit, en bild på personen och ett nummer man kan ringa till om man ser honom/henne. Inte ens ett namn nämns alltid. Men om personen är vacker, tjej och kring 15-16 år finns det massor med artiklar hela tiden. 

Min point: Man uppmärksammar människor pga. utseendet, inte pga. vad som hänt. What a sick world we live in.

Om jag ska vara ärlig, så bryr jag inte mig at all om att Amanda har gjort självmord. Inte egentligen. Jag tänker inte bry mig mer om hennes död vad jag bryr mig om någon annan persons, som gjort självmord pga. mobbning. Visst är det fel att människor inte orkar med smärtan mer och gör självmord, visst är det synd att det går så långt, men jag uppmärksammar inte alla andra hundra personer, varför skulle Amanda vara något speciellt? Tbh, allting började med att hon själv gjorde något utan att tänka efter. Eget fel typ. 

I'm not even sorry for not caring. Hate me if you want. My opinion.


body rock, girl i can feel your body rock

11.22 pm / daily life

IMG_5837IMG_5814IMG_5856
 
GUESS WHAT I DID TODAY. Fotade. Yay. Länge sen sist, har inte fotat ordentligt på jätte länge, sommaren nångång kanske senast. Har sett genom bilderna lite och det ser lovande ut, så ska redigera lite då jag hinner och lägga upp på bloggen. Vet dock inte när eftersom jag måste under veckoslutet läsa en bok, läsa på prov, göra läxor(?), laga mat(?) osv. Borde hinna städa rummet också. På söndag kväll kommer jag hata mig själv eftersom jag inte fått någonting alls gjort. Ha. 

Nu ska jag se på en episod (?/del) av Switched at Birth, läsa några kapitel från min bok och sovaaaaaaa. Tänker sova länge imorgon. Tror jag. Måste få någonting gjort också..


KOLLA JUSTIN BIEBERS NYA MUSIKVIDEO HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR. It's hot. 

lookbook

09.31 pm / inspiration


 

Klicka på bilderna för att komma till källan.
Tappade bort mig på lookbook, länge sen sist. Bara för att blogga någonting så är här ett par outfits som jag älskar. Önskar alla kunde klä sig såhär.. Snyggt. 

instagram

11.55 pm / daily life

Eftersom jag också har Instagram nuförtiden så måste jag väl också vara som alla andra och blogga om bilderna jag läggt upp. Eller kanske inte. Har bara tråkigt och kände på mig att det är dags att blogga. Heter nnicoleelisabeth ifall ni vill följa miiiiiig.


Egopics med patetiska tags som leder till likes...


.. Och mat. Det är ju det instagram går ut på. Egopics och mat.


Sen har jag haft två vänner på båten, den ena lovade att köpa Someday och den andra hittade den. (har jag förstått iallfall) YAY. Dessutom fick jag godis. For på instagram det med, åf cååårs.

Sen har jag fått den efterlängtade tredje Sturm und Drang skivan! Förhandsbeställde den, men väntade på den ännu en halv vecka senare. Dålig butik. Sen har jag även sett på The Inbetweeners Movie, bäst. 

Fick en dag inte sömn. Instagrammiin sekin meni. Har även blivit utlåst, eftersom min bror har lärt sig att ta med sig sina nycklar. Dock fel hus. (han har flyttat och har eget hus nu)

Dessutom har jag en fråga till er. Har ingenting med IG att göra. Tycker det är dags med ett nytt TP-inlägg, vad vill ni läsa om? Depression, självskadning, att våga vara sig själv eller hur man lär sig att sluta tänka på vad andra tänker

Ursäkta för alla "sen" jag skrivit. Är trött. Lovar att börja blogga mer. Har många kuliga idér. Hörs imorgon. (idag till er som har normalt dygnsrytm)
PEACE LOVE RUBBER GLOVES✗O