Tell them all I know now, Shout it from the roof tops

09.32 pm / daily life

Onödade lite pengar idag, bland annat till Ted dvdn jag hittade i misstag. Har även läst på prov som vi har imorgon, ätit tacos och sett på del två av Torka aldrig tårar utan handskar. Är sjukt trött så tror jag ska nu ta en titt på läxor och provet, se på nya Pretty Little Liars avsnittet och ännu innan jag börjar sova läsa ett kapitel ur min bok. Ska försöka börja sova innan ett idag, hålls inte vaken på lektionerna mer och har svårt att vakna på morgonen, bara för att jag inte kan sova på nätterna..

IMORGON SKA MIN MAMMA GÅ TILL POSTEN FÖR ATT TA UT ETT PAKET JAG SKICKADE EFTER FÖRRA VECKAN KAN VISA PÅ VECKOSLUTET VAD JAG BESTÄLLDE MEN KAN BERÄTTA ATT EN AV SAKERNA ÄR BELIEVE ACOUSTIC VET NI HUR JÄVLA SVÅRT DET ÄR ATT HÅLLA SIG FRÅN ATT LYSSNA PÅ LÅTARNA DÅ DE FINNS ALL OVER DE INTERNET OCH PÅ SPOTIFY OCH DÅ JUSTIN BIEBER VEVO HAR LAGT DEM PÅ YOUTUBE OSV JAG DÖR

Anyways, blev intervjuad av Sandra om IM5/att vara deras fan, ni kan läsa inlägget hääääär

New Tokio Hotel album 2013?

09.01 pm / music & concerts

bilden är tagen från killarnas officiella facebook sida

På måndagen då jag såg detta på facebook tänkte jag nästan börja gråta av lycka, om jag ska vara ärlig. Tokio Hotel har alltid varit en del av mig, även om jag inte precis lyssnat på deras musik under de senaste åren. Jag kommer alltid vara mer eller mindre ett fan. Har väntat sedan 2010 på ett nytt album, är så himla glad över att det äntligen ska komma. Är jätte excited att få höra deras nya låtar och höra hur de har ändrats, vi ska hoppas på att de inte ändrats till det sämre. Skulle ju inte sitta helt fel heller med en koncert, dock tror jag de inte kommer till Finland om de har en turné. 

random facts

01.12 am / personal

♦ Jag har alltid vilja bli astronaut. Så länge jag bara kan minnas så har det varit mitt drömjobb, är fortfarande och kommer antagligen alltid att vara.
♦ Jag älskar Hello Kitty. Jag är inte nåt supermegafan som i framtiden bor i ett Hello Kitty format hus, men jag tycker hon är super söt och alla saker likaså. Det verkar vara socially unacceptable att gilla Hello Kitty när man fyllt 10, varför i hela världen är det så?! 
♦ Jag tror inte någon är 100% straight. 
♦ Jag har svårt för att vara mig själv bland någon. 
Jag är rädd att ingen gillar mitt riktiga jag eller dömer även om de inte totalt känner mig, that's why. Vill man veta hurdan jag är påriktigt ska man inte bara bli vän med mig, man ska även läsa mina tweets och kolla min tumblr. Det är det närmaste riktiga mig man kan komma. Dock finns det risk för att jag inte gillar dig och då är jag heller inte mig själv.  

bildkälla

 Min musiksmak är probably den konstigaste ever. Ser man igenom min 2013 playlist på Spotify innehåller den bland annat koreansk musik, Justin Bieber, Ellie Goulding, Miley Cyrus och Imagine Dragons. 
♦ Jag är rädd att mitt finger aldrig blir bra. Ska jag vara ärlig tror jag inte jag aldrig kommer röra på det överhuvudtaget. Om det är så, så kommer jag bland annat aldrig kunna skriva på datorn på samma sätt, ta/få tag i saker ordentligt, och kameran verkar jag också ha lite problem med.
♦ Detta år ska jag börja göra mer av det jag brukade göra hela tiden förr, t.ex. läsa, fota och skriva. 
♦ Jag skulle antagligen dansa hip-hop och/eller spela gitarr om det inte var så dyrt. Dessutom vill jag inte gå på dansuppvisningar eller gitarrlektioner, vilket också drar bort intresset en aning. 

Tre mobilbilder från denna vecka.
 

Det är dessutom ett år sedan jag började blogga på denna blogg (20.1), och jag har inga planer på att sluta eller byta blogg. De som känner mig/har följt min blogg en längre tid vet att det är antagligen ett rekord, brukade tidigare blogga i 2 månader och sedan byta blogg. Not this time! 

Följ mig:
      klicka på iconen.  

Best of 2012

06.21 pm / daily life

Bättre sent än aldrig. Såg igenom mina bilder från 2012 och tänkte laga ihop ett inlägg med bilder på det bästa som hände under året.
IMG_5511Fick glasögon, bättre syn och blev av med migränen.
IMG_4963Fick inspiration till att börja rita igen.
191189rtyu
Konfirmationen och lägret i Nagu, inte dock för att det var roligt utan för att det är över nu. Har drömt mardrömmar om lägret efteråt. 
lol
Inte många dagar efter det träffade jag även Sturm und Drang. Awkward photo is awkward. 
20121Blekte topparna som sedan skulle färgas röda. Hände aldrig dock. Har den röda färgen fortfarande hemma, funderar på att färga hela håret rött tillfälligt.
202blogg20122Var till Helsingfors aka staden där jag bor i höst om allting går som jag vill för att shoppa ett par gånger samt firade min födelsedag där med We the Kings och Simple Plan. 
20126Firade Fannys födelsedag. Har bara bilder jag absolut inte kan visa.
12520123Pinades i tåget 6-8 timmar för att spendera några fina dagar i Nykarleby. På vintern och på sommaren. 
20125Tog tungpiercing. 
002
Linda spenderade ett par dagar i Hangö.
155
Köpte One Piece som jag bodde i flera dagar i rad.

För övrigt så ska jag till Helsingfors på tisdagen så förhoppningsvis blir jag av med bandaget och mitt finger faktiskt fungerar efteråt. Har slått mitt finger minst 2 gånger varje dag i skolan den här veckan så skulle inte förvåna mig om det inte finns några andra alternativ än steloperation. Vi ska hoppas på det bästa. Dessutom har jag mycket med skolan nu och dagen då vi ska söka till skolor närmar sig. 

Page 1 of 365

05.20 pm / daily life · personal · writing

Nytt år, nya möjligheter. Detta ska bli mitt år, detta ska bli ett bra år. Detta ska bli året då jag förändras på alla sätt och då jag lär känna mig själv bättre. Jag ska träna upp mitt självförtroende, jag ska träna upp min personlighet och bli en bättre människa. Jag ska våga mer och när året är slut ska jag vara lycklig. 

Jag ska inte se bakåt på förra året, eller åren före det. Jag ska bara se framåt och ha det roligt. Jag ska inte sitta och gråta över de dåliga saker som hänt, jag ska le över alla de bra saker som är på kommande. Detta ska bli ett fint år. Let us write a perfect story, starting with page 1 of 365.

Har många planer för bloggen också, let's talk about that later.