Boktips: The fault in our stars

06.41 pm / books

[Den högra bilden är inte min, vänstra är.]

Svensk titel Förr eller senare exploderar jag 

Kort sagt handlar boken om 17-åriga Hazel som har cancer, och hon kommer aldrig bli frisk igen. Hon blir tvingad att gå till en cancer stödgrupp, där hon träffar Augustus Waters som är friskförklarad från cancer. 

Jag har länge viljat läsa denna bok och när jag äntligen i sommar hade tid att läsa läste jag den på tre dagar. Den fick mig att le, gråta och tänka. Jag tror jag aldrig läst en bok som påverkat mig på samma sätt som TFIOS, och det är absolut min favorit bok. John Green är dessutom en super bra författare, han kan skriva bra och super bra. If that makes sense. 

Jag skulle kunna sitta timtal och berätta om mina känslor och tankar om denna bok, jag älskar den så otroligt. Dock är jag lite besviken på vem som ska spela huvudpersonerna i filmen, som de ska börja filma senare i år. 

sneak peek

06.33 pm / home


Har äntligen sluppit tillbaka till mitt rum! Vi har renoverat mitt rum sen... oktober? och aaahh finally. Några små saker ska ännu fixas, och självklart el (har en massa skarvsladdar från nedrevåningen upp för tillfället) behövs. Dessutom ska vi ännu köpa hyllor och lite annat nytt. Ska visa ordentliga bilder när det är helt klart. 

Dont worry, gardinerna ska sys så de blir kortare. De är helt nya så det har inte gjorts än.

Shopping

09.55 pm / hauls

#1 Shorts  #2 Jeans #3 Ärmlös skjorta #4 3/4 ärmad blus #5 Blus med vingar på framsidan

 Red-headed stepchild bok / True Blood season 5 DVD (från Lojo)

 30 Seconds to Mars top köpt från festivalen.

För de som är intresserade, detta köpte jag då jag var i Helsingfors. ^_^