teckningar

08.42 pm / uncategorised

IMG_4963
Alla är ritade av mig under sommaren. Dock är inte alla klara ännu.

from sicilia

05.57 pm /

IMG_4879IMG_4896IMG_4899IMG_4902
Detta köpte mamma till mig från Sicilien. Handväskan är kanske inte den finaste men den duger, halsbandet är gjort av lavasten från Etna och en helt vanlig t-skjorta med Justin Bieber tryck. ♥

Olympic opening ceremony 2012

05.27 am / daily life
Kollade igår kväll på OS ingivningen i London, och är bara tvungen att visa lite bilder här till de som inte kollade. Det var så otroligt vackert med alla raketer och allting i slutet, och alla program innan det var helt amazing också. Speciellt gillade jag nog Mr. Bean och Harry Potter, så roligt, fint och helt otroligt. Gillade även hur Elizabeth II kom dit.

Klicka här för att se en till HP bild.

När det började var jag lite skeptisk om saken och visste inte riktigt om jag skulle fortsätta eller inte, se bara på bilderna här, haha. Men var nog glad att jag fortsatte, för det var helt otroligt.


Sen alla raketer. Min reaktion till allting vet nog alla på twitter, fick gåshud och det enda jag kunde säga till allting var att det var beautiful eller amazing och att jag skulle kunna göra vad som helst för att vara en av de som satt i publiken. Jag tror inte det finns en människa på jorden som inte skulle vilja vara där. Dock var det mycket vackrare att se när det hände än bara bilder.

Så otroligt vackert. Nu väntar jag bara på closing ceremonyn.... Hurry up please.

Bilderna är tagna härifrån och härifrån, och Voldemort bilden jag länkade hittade jag på twitter någonstans.

if you've ever had suicidal thoughts, read this.

03.04 am / health & positivity · writing

thank god you decided not to do it, because suicide is never the best thing to do. it's the easiest way to get rid of the pain, but it's the most coward option. it may feel like it's the only thing you can do, i know it because i've had suicidal thoughts everyday a few years and been depressed and almost killed myself many times, but in the end it's not. because when you're dead, everyone will feel like shit and miss you, even tho it may feel like they won't even care, but they do, they really do. & i don't know how old you are, but you look pretty young so you have your whole life ahead you, so i promise, even tho it may now feel like nothing's never gonna be alright, everything will be great in the end. you'll find that one person you live for, have many people around you who truly care and love you, you'll be happy and be glad that you chose life and to fight, because it's really the best option you can do in your whole life. when you feel like killing yourself and that's life is the most sucky thing, do something you like and that makes you happy,- listen to your favorite music, go out for a walk, watch movies, whatever. i know how it feels to feel hated and alone, to feel that suicide is the only option and that no one will miss you etc., i've been there. and if you ever feel the need to talk to someone, i'm always here for you. just stay strong and always choose life.Skrev nyss detta till en flicka på twitter och ville dela med mig av det även på bloggen, orkade inte översätta det, men de flesta förstår nog. Men jag vet hur det är och känns, och jag vill inte att någon på denna jord, speciellt en ung person, ska ta livet av sig då allting kommer bli bättre i något skede av livet. That's why I'm sharing this to you. Självmord är aldrig ett alternativ, och allting kommer bli bättre, förr eller senare. Jag har fortfarande mina dåliga dagar och korta depressions perioder, då det känns som att ingenting aldrig kommer bli bra, men det har faktiskt redan blivit mycket bättre med mig. Har tänkt dela med mig mer av detta i bloggen, men jag får det aldrig till ord, det är för svårt för mig att skriva om det.

right now

07.21 pm / daily life

Linda har kommit, vi har lagat pizza och just nu äter vi och ser på Detention (JOSHJOSHJOSH). Till senare har vi chips och en till film, yaya. Hoppas ni har en nice kväll!

i'll whisper quietly, give you nothing but truth

01.24 am / daily life

hjkl
Bild tagen i april. 

Har ingenting att blogga om och mitt liv är allmänt tråkigt så bloggen har varit och kommer i fortsättningen också vara helt död. Igår och idag har jag städat mitt rum för att Linda kommer imorgon till Hangö så det är väl iallafall någonting roligt denna sommar. Tbh väntar jag på att skolan ska börja så man har någonting att göra på dagarna, men ändå inte. Nu är jag hungrig men vi har INGENTING i detta hus, mamma snälla kom hem.

Min twittaaaah ifall ni vill följa mig.